REPARATIONER I HELA NORDEN
AKUTSERVICE
STORT SORTIMENT KOMPONENTER
+46 771 40 46 10

Dataräddning

Pris - fr 1200 kr

All typ av dataräddning från hårddisk, SSD, minneskor eller USB-minne

På Tricom har vi en lång och stolt tradition av att leverera avancerade dataräddningstjänster. Sedan 1985 har vi hjälpt kunder att återställa värdefull data från skadade lagringsenheter, inklusive hårddiskar, SSD-enheter, minneskort och USB-minnen. Med vår djupa expertis och avancerade teknik är vi experter på att navigera i de komplexa processerna för dataräddning.

Vi förstår vikten av din data och den kritiska rollen den spelar i ditt dagliga liv eller verksamhet. Därför betonar vi vikten av att hantera skadade lagringsmedier med yttersta försiktighet. Att försöka återställa data på egen hand från ett redan trasigt media kan dramatiskt minska chanserna för en lyckad dataräddning. Varje försök till åtkomst kan orsaka ytterligare skada och därmed minska möjligheten att återställa förlorad information.

Särskilt när det gäller traditionella hårddiskar, är det kritiskt att dessa inte öppnas i en icke-specialiserad miljö. Det minsta dammpartiklar i luften kan fastna på disken och förstöra läshuvudena, vilket resulterar i permanent dataförlust. Vårt team av experter använder sig av renrumsteknik för att säkerställa att dina lagringsenheter hanteras i en kontrollerad och säker miljö, optimerad för dataräddning.

Vid sidan av vår framstående dataräddningsservice, erbjuder vi specialistkompetens inom reparation av kretskort och åtgärdar fysiska skador på elektronik, såsom trasiga kontakter på USB-minnen och andra hårdvarurelaterade fel. Denna kompetens är särskilt värdefull då många dataräddningsfall involverar enheter som lider av fysiska skador. Vår förmåga att inte bara återställa data men även reparera underliggande hårdvaruproblem betyder att vi kan erbjuda en heltäckande lösning. Vi tar hand om både dataräddning och reparation med högsta precision och expertis. Genom att integrera dessa tjänster kan vi på Lagakretskort ge en mer effektiv och omfattande serviceupplevelse, och därigenom minimera störningar i din verksamhet eller dagliga användning.

Hos Tricom är vi engagerade i att återställa din data med högsta möjliga framgångsrate. Vår långa erfarenhet och specialiserade kunskap gör oss till det självklara valet för alla dina dataräddningsbehov. Lita på oss för att ta hand om din data med professionalism och omsorg. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att återställa din viktiga information.

När vi får in ett dataräddningsfall så börjar vi alltid med en analys där vi noggrant tar reda på hur omfattande skadan är och hur vi behöver gå tillväga för att rädda din data. Du får efter analysen ett kostnadsförslag att ta ställning till. Du kan läsa lite mer om processen för dataräddning här.

När du skickar in ett ärende till oss så välj ”Dataräddning – Analys” i inskicks-formuläret och se till att vara noga med packmaterial i försändelsen.

Bläddra i vår kunskapsbas!

Här kan du läsa mer fördjupad information om tekniska termer och hur de olika komponenterna fungerar och vad de används till.

Skicka in ditt kretskort redan idag

main skicka in