Gävle 026-12 12 20

Stockholm 08-32 62 70

info@tricom.se

Mina favoriter

Mitt konto

kr
Produkter
GamingOm ossKontakt
Servicevillkor

Generellt

Kund ansvarar för att kontaktuppgifter är korrekta och att kretskort som skickas in packas och skyddas väl. Vi ansvarar ej för fraktskador.

Felsökningskostnad

Genom att du skickar in ett kretskort eller ett jobb så förbinder du dig till att betala felsökningsavgiften. Priser hittar du under valet "Servicetyp"

Reparationer och kostnadsförslag

I vissa svåra fall när t ex ett kretskort helt har brunnit och vi återbygger detta så kan vi inte garantera all funktion. Det man får ett kostnadsförslag på och betalar för är arbetstiden vi lägger ner för att utföra är de åtgärder som tekniker bedömt lösa problemen. Så i de fall vi är osäkra på hur resultatet kommer att bli så får man avväga om det är värt chansningen. I största allmänhet går ändå det mesta att rädda. Detsamma gäller vätskesanering där kretskort har skadats av vätska, så går det ofta att reparera detta men inte alltid. Vi gör ofta ett utlåtande när vi har sett skadorna om hur chanserna ser ut.

Gjutna kretskort

Vi ansvarar inte för fel som uppkommer under felsökning av dessa då tillverkaren ofta gjort detta för att begränsa möjligheterna att komma åt och reparera kretskortet. Att avlägsna gjutmedlet är mekaniskt och tidskrävande arbete. Det är därför denna tjänst kostar mer. Det finns också en risk att komponenter monterade på kretskortet kan gå sönder under denna process. Chassin och hållare i plast går ofta sönder helt i denna process och inget vi ansvarar över.

Mjukvaror

I vissa fall har komponenter som innehåller mjukvara gått sönder. I dessa fall kan vi inte reparera kretskorten då dessa mjukvaror inte är tillgängliga för allmänheten utan är proprietär egendom som tillverkarna håller helt för sig själva.

Akuttaxa

Väljer man akut så kostar detta 2599kr/tim. Denna kostnad är löpande och är ingen felsökningsavgift utan vi släpper allt vi har och jobbar med kretskortet som om det vore det viktigaste kretskortet på jorden. Vi behandlar detta helt enkelt akut. Här betalar man för arbetstiden och inte för om kretskortet fungerar sedan eller inte. Men vi gör allt i vår makt för att försöka reparera detta så snabbt som möjligt.

Garanti

Vi har 3-6 månaders garanti beroende på typen av reparation och typ av kretskort. Hör av dig om du funderar över ditt ärende.

Priser

Priserna som anges på sidan är inkl.moms för privatpersoner och exkl.moms för företag.

Betalning

Privatpersoner får efter ett godkänt kostnadsförslag en förskottsfaktura där vi slutför jobbet efter att betalning gjorts. Företag får efter sedvanlig kreditprövning 20-dagars faktura.

Servicevillkor
Copyright 1985-2023 © Tricom AB
Jag förstår!
Den här hemsidan använder sig av cookies. Mer information
magnifier