REPARATIONER I HELA NORDEN
AKUTSERVICE
STORT SORTIMENT KOMPONENTER
+46 771 40 46 10

Samarbete med Försäkringsbolag

Tricom/lagakretskort samarbetar idag med flertal försäkringsbolag med både reparation och värdering.
Det går att spara stora pengar av att försöka laga elektroniken istället för att bara byta ut eller skrota enheterna, det sparar både miljön och försäkringstagarna på.

På Lagakretskort.se ser vi fram emot att samarbeta med fler försäkringsbolag i syfte att tillhandahålla effektiva och kostnadseffektiva lösningar för kretskortsreparationer. Med vår gedigna erfarenhet och kunskap inom området, kan vi erbjuda professionella bedömningar för att avgöra om en produkt verkligen behöver bytas ut eller om den kan repareras.

Vi förstår att det för försäkringsbolag kan vara svårt att avgöra den mest kostnadseffektiva vägen att ta när en skada har inträffat. Genom att bli partner med oss kan vi hjälpa er att minimera kostnaderna genom att reparera snarare än att ersätta. Vi kan både återställa produktens funktion och förlänga dess livslängd, vilket ger er kunder en mer hållbar lösning.

Dessutom tar vi hand om all nödvändig dokumentation. Vi fyller i skaderapporter med precision och detalj för att säkerställa att all relevant information presenteras tydligt och korrekt.

Genom att bli partner med Tricom / Lagakretskort.se, får ni tillgång till vårt team av erfarna tekniker och vår förmåga att hantera en mängd olika skador på kretskort. Vi är flexibla, effektiva och engagerade i att erbjuda den bästa möjliga servicen.

Vi ser fram emot att diskutera hur ett partnerskap med oss kan gynna er verksamhet. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om vad vi kan erbjuda. Tillsammans kan vi hitta kostnadseffektiva och hållbara lösningar som kommer att göra en verklig skillnad för era kunder.