REPARATIONER I HELA NORDEN
AKUTSERVICE
STORT SORTIMENT KOMPONENTER
+46 771 40 46 10

Jobba hos oss

Välkommen till vår karriärsida på Lagakretskort.se!

Vi är alltid på jakt efter begåvade, passionerade och engagerade individer att ansluta till vårt växande team. Just nu söker vi tekniker med en passion för problemlösning och en kärlek för teknik.

Som tekniker på Lagakretskort.se kommer du att arbeta med en mängd olika projekt, från att reparera brandskadade kretskort till att byta ut tidskritiska komponenter. Du kommer att ha tillgång till toppmodern utrustning och bli en del av ett team av erfarna och stödjande kollegor.

Vi tror på att lära oss genom att göra, och oavsett var du är i din karriär, kommer vi att erbjuda de resurser och stöd du behöver för att växa och utvecklas som professionell.

För oss är kultur viktigt. Vi tror på att skapa en arbetsmiljö som är både rolig och utmanande, en där varje dag är en möjlighet att lära sig något nytt och bidra till företagets framgång. Vi värderar teamwork, integritet och ett engagemang för utmärkt service.

Om du har en passion för teknik, en naturlig nyfikenhet och en vilja att ständigt utvecklas, då kanske du är precis den vi söker.

Låter detta som den perfekta passformen för dig? Vi skulle älska att höra från dig. Skicka in din ansökan idag och ta det första steget mot att bli en del av vårt fantastiska team här på Lagakretskort.se.
Vi söker just nu:
Tekniker/felsökare till vårt servicecenter i Gävle
Skicka din ansökan till oss på info@lagakretskort.se redan idag!