REPARATIONER I HELA NORDEN
AKUTSERVICE
STORT SORTIMENT KOMPONENTER
+46 771 40 46 10
Återanvändning möter kompetensutveckling
På Lagakretskort.se specialiserar vi oss på reparation av alla typer av kretskort – från konsumentelektronik till avancerad industriutrustning.

Ditt icke-fungerande kretskort kan hjälpa oss:

Innan du beslutar dig för att skrota ditt defekta kretskort, tänk på att det kan bli en värdefull resurs för oss. Vi använder sådana kretskort för att dels träna upp våra nya tekniker samt för att förbättra vår färdighet i att snabbt identifiera och åtgärda kretskortsskador. Vi är ivriga att bygga långvariga samarbeten med företag och individer som säljer elektronik, både inom konsument och industri. Genom att donera dina defekta kretskort till oss bidrar du inte bara till att minska elektronikavfall, utan också till att förbättra kvaliteten på de tjänster vi erbjuder.

Vi tar hand om frakten: För att göra det så enkelt som möjligt för dig, står vi för fraktkostnaden när du skickar ditt defekta kretskort till oss för intern utbildning.
Så här gör du:
1. Kontakta oss via info@lagakretskort.se för att informera oss om att du har ett kretskort att donera.
2. Vi ordnar med frakt och skickar dig instruktioner om hur du skickar kretskortet till oss.
3. När vi mottagit kretskortet kommer det att användas för intern utbildning, vilket i sin tur förbättrar våra tjänster till kunder som dig!
Slutligen vill vi säga ett stort TACK för att du överväger att hjälpa oss. Genom ditt bidrag hjälper du oss att ständigt förbättra vår expertis och service.