REPARATIONER I HELA NORDEN
AKUTSERVICE
STORT SORTIMENT KOMPONENTER
+46 771 40 46 10

Batteripack till fjärrkontroll för cementbil

Batteripack till fjärrkontroll för cementbil

Hos lagakretskort.se brinner vi för att lösa elektroniska utmaningar och göra livet enklare för våra kunder. En av våra senaste framgångssagor handlar om att uppgradera ett batteripack till en fjärrkontroll för en cementbil, och resultatet har varit enastående! Låt oss berätta mer om hur vår tekniker Tomas tog sig an detta projekt och gjorde det möjligt för vår kund att arbeta mer effektivt.

Den ursprungliga utmaningen

För vår kund på ett åkeri var den ursprungliga fjärrkontrollens batteripack en stor huvudvärk. Det hade bara en kapacitet på 1.2Ah och hade börjat degraderas, vilket innebar att det inte kunde klara mer än två tömningar av cement innan det var tomt. Detta ledde till onödig tid och kostnader för att byta ut batterierna eller vänta på att enheten laddar, ett avbrott i deras arbetsflöde.

Vår lösning

Vi tog på oss utmaningen att uppgradera fjärrkontrollens batteripack och skapa en lösning som var både kraftfull och hållbar. Vår tekniker Tomas tog saken i sina egna händer och byggde inte ett, utan två nya batteripack med imponerande 5.4Ah kapacitet vardera. Detta inte bara fyrdubblade drifttiden, utan gjorde också att kunden kunde utföra fler arbetsuppgifter innan det var dags att ladda om.

Men vi stannade inte där. För att ytterligare förbättra användarupplevelsen inkluderade vi ett USB-C ladduttag direkt på batteripacket. Detta innebär att våra kunder nu kan ladda sina enheter direkt från fjärrkontrollen, vilket sparar ännu mer tid och energi ute på fältet.

Batterimätardisplay för bättre översikt

För att göra det ännu enklare för våra kund att hålla koll på batterinivån inkluderade vi också en batterimätardisplay på sidan av fjärrkontrollen. Nu kan de enkelt se hur mycket batteri som återstår och planera sina arbetsuppgifter därefter. Detta gör att de kan undvika oväntade avbrott och arbeta ännu mer effektivt.

Kan vi hjälpa dig?

Med vårt uppgraderade batteripack för cementbilens fjärrkontroll kan ni förvänta er:

  • Längre drifttid: Med 5.4Ah kapacitet på varje batteripack kan ni utföra fler arbetsuppgifter innan det är dags att ladda om.
  • Snabb och bekväm laddning: Det inbyggda USB-C ladduttaget gör det möjligt att ladda snabbt och effektivt.
  • Översiktlig batterinivå: Batterimätardisplayen ger er alltid koll på batterinivån, vilket hjälper er att undvika oförutsedda avbrott.

Vår uppgraderade lösning är ett utmärkt exempel på hur vi på Lagakretskort.se kan skräddarsy elektroniska lösningar för att möta era specifika behov och förbättra er verksamhet.

Kontakta oss idag för att lära er mer om hur vi kan uppgradera era elektroniska enheter och göra ert arbetsliv enklare och mer effektivt! Vi ser fram emot att hjälpa er att nå nya höjder.

Lämna den första kommentaren

Senaste inläggen...