REPARATIONER I HELA NORDEN
AKUTSERVICE
STORT SORTIMENT KOMPONENTER
+46 771 40 46 10

Välkommen till Tricom AB / Lagakretskort.se i Gävle

En av Sveriges ledande elektronikreparatörer.

Elektronikservice och reparation av kretskort kräver ofta djup kunskap och erfarna tekniker. Med 40 års erfarenhet i branschen och en dedikerad grupp av tekniska experter, erbjuder vi högkvalitativa och pålitliga reparationstjänster och elektronikservice för en mängd olika enheter. Vi är specialiserade på att diagnostisera och åtgärda allt från enkla till komplexa fel, vilket säkerställer att dina värdefulla enheter är i trygga händer. Låt oss hjälpa dig att återställa din teknik till dess optimala funktion!

Elektronikservice i Gävle

Vår toppmoderna anläggning i Gävle är kärnan i vår verksamhet, där alla våra tekniska experter arbetar. I vårt servicecenter använder vi den senaste teknologin för att säkerställa att varje reparation möter våra höga standarder. Med en kombination av avancerade verktyg och bred teknisk expertis, står vi redo att ta hand om dina elektroniska behov. Vänd dig med förtroende till oss för professionell service och support.

Ingången på Tricoms Gävles nya butik och verkstad på Nygatan 36 i Gävle år 2020

Bläddra gärna runt på vår sida för att se mer av vad vi gör. Se till exempel vilka typer av reparationer vi utför. Vill du kanske lära dig mer om elektronik och olika typer av komponenter för kretskort så hittar du massor med skoj att läsa i vår kunskapsbas!