Gävle 026-12 12 20

Stockholm 08-32 62 70

info@tricom.se

Mina favoriter

Mitt konto

kr
Produkter
GamingOm ossKontakt
Mobiler och surfplattor
Om din mobil har gått sönder så kan du i alla våra verkstäder få de flesta felen lagade. Vi byter till exempel skärmar och glas, laddkontakter och baksidor, batterier, kameror och högtalare.
Vanligaste service vi gör just nu är glasbyten på iPhone telefoner. När vi har bytt ett glas så kan vi om du vill även montera ett extra skyddsglas på telefonen så att chansen ökar att telefonens skärm inte går sönder om man råkar tappa den igen.

Vi kan byta batterier på de flesta telefonmodeller och brukar behöva göras efter ca 1 år på en välanvänd telefon. Dessa byten går oftast ganska fort att montera medan du väntar. Andra modeller kan ha limmade baksidor som gör att vi måste limma tillbaka dessa igen och då kan härdningen av limmet ta lite längre tid. Vi är måna om att vår service håller högsta kvalité så vi vill inte lämna ut dessa reparationer innan limmet garanterat har stelnat ordentligt.

Avancerade reparationer
Om din telefon till exempel har blivit klämd i en bildörr (japp, det händer) så kan fler komponenter i telefonen bli skadade utöver glaset. Vi utför felsökning och kommer med ett kostnadsförslag på reparation för 499 kr. Det blir nästan alltid billigare att laga telefonen än att köpa en ny och är ett grönare alternativ när det kommer till klimatpåverkan. Har telefonen blivit något krökt eller böjd så har vi verktyg för att rikta aluminium chassit på iPhone och iPad modeller.

Dessa reparationer kan dock ta lite längre tid så räkna med att vara utan telefonen ett par dagar åtminstone.

Vattenskadade telefoner
Om din telefon har tappats i vatten eller fukt som krupit in i skärm-sprickor så kan vi fukt-sanera och i de flesta fallen rädda telefonen och innehållet. Vi använder oss av industriklassade ultraljudstvättar som med hjälp av ultraljud vibrerar sönder avlagringar och oxidering som sker när vatten och metall kommer i kontakt med syre.

Här är tiden ett viktig detalj, ju snabbare man kan avlägsna batteriet i enheten ju större chans att rädda telefonen är det. Vatten och elektricitet är som bekant inte bästa vänner och kan orsaka kortslutningar som får kondensatorer och dioder att överhetta och i värsta fall brännas sönder.

Garantier
Tricom lämnar 3 månaders garanti på reservdel och 6 månader på arbetet. Vi testar funktionen av alla utbytta delar innan vi lämnar ut den reparerade produkten, men skulle det uppstå problem, t.ex med touch-funktionen på en utbytt skärm, så är det bara att komma ner så byter vi ut den felande utbytta delen.

Copyright 1985-2023 © Tricom AB
Jag förstår!
Den här hemsidan använder sig av cookies. Mer information
magnifier