Gävle 026-12 12 20

Stockholm 08-32 62 70

info@tricom.se

Mina favoriter

Mitt konto

kr
Produkter
GamingOm ossKontakt

Datorreparation

Skrota inte datorn, vi har felsöker och lagar datorer oavsett märke eller modell. 

Felsökning av dator.
Tar reda på varför datorn inte startar, kraschar eller på något annat sätt inte fungerar som det ska.

Internetproblem, kan vara allt från drivrutinproblem till hårdvarufel.

Startproblem, det finns många saker som kan orsaka att datorn inte startar. det kan vara en uppdatering som gått fel, eller har orsakat att drivrutiner inte längre är kompatibla. Virus eller skadade filer är några exempel på orsaker. Dessa fel kan i många fall repareras utan att ta bort er information.

Mjukvara, en modern dator har hundratals småprogram och drivrutiner igång i bakgrunden, räcker med ett litet fel för att datorn ska krascha eller börja uppföra sig konstigt.

Hårdvarufel, kan ha liknade felsymptom som mjukvarufel men bero på att någon komponent har gått sönder

Blåskärm, klassiska blåskärm brukar det oftast bero drivrutiner eller något som inte längre är kompatibelt med befintlig Windows version. Detta kan uppstår helt plötsligt men bero på att något har uppdateras i bakgrunden utan att man har märkt det. Dock kan det även bero på både mjukvaru och hårdvaru fel också.

PC service

Vi felsöker och reparerar alla PC datorer som finns på marknaden, även kända märken som som HP, Lenovo, Acer, Huawei med flera. 

MAC Service

Även fantastiska datorer som Apple kan gå sönder, vi har lång erfarenhet av att felsökna och laga iMac, Mac PRO, MacBook, Mac mini, MacBook Air, MacBook Pro med flera.

När du lämnar in din dator för service på Tricom kan du förvänta dig service på toppnivå. Vi tar inget för givet och ser till att vi på bästa möjliga vis snabbt har din dator redo för uthämtning som ny och fräsch igen. Och det bästa av allt, vi tar inga genvägar, göra rätt är viktigast!

Man kan nog lugnt säga att alla känner igen sig. När man behöver datorn som mest så kan man ge sig sjutton på att den tänker börja strula igen. Man trycker ned startknappen hör lugnande hur fläktarna startar och sätter sig bekvämt framför den. Man hinner kanske till och med planera i huvudet i vilken ordning man ska göra alla kreativite med den och då, just då, ska den meddela det ena felet efter det andra om den ens visar bild. Många av problemen med dagens datorer kan man ofta undvika genom att ha både hårdvaran och mjukvaran uppdaterad. När det gäller mjukvaran så är drivrutiner ofta boven och uppdateras inte alltid genom en automatisk uppdatering så det kan krävas lite manuell handpåläggning.

Tricom har långa och goda erfarenheter av datorer med både Windows och Linux för både privatbruk och inom industrin. Våra servicecenters är välutrustade och våra hungriga tekniker sätter gärna tänderna i alla möjliga konstiga problem som kan uppstå med datorn. Vi har konkurrenskraftiga priser och korta leveranstider genom bra avtal med leverantörer och tillverkare!

Vi har en ett fast pris för felsökning i våra servicecenters på 649kr,därefter får man ett kostnadsförslag på åtgärd.

Vill du att vi kommer hem till dig för felsökning, rådgivning eller installation så kostar det 499kr/tim med RUT-avdraget.

En annan väldigt populär tjänst vi har är service-prenumerationen, det innebär att tekniker kommer hem regelbundet en gång i månaden för genomgång och diverse problemlösning. Detta kostar 399kr per månad efter RUT-avdraget.

Vi tillämpar även serviceavtal mot företagskunder, ring oss på 026-121220 för mer information

Är du redo att lämna in din dator hos oss? Tricom är!

Hitta oss i Gävle: https://www.tricom.se/stores/gavle/
Hitta oss i Stockholm: https://www.tricom.se/stores/stockholm/

 

 

Copyright 1985-2023 © Tricom AB
Jag förstår!
Den här hemsidan använder sig av cookies. Mer information
magnifier